moderne sfeerverwarming
moderne sfeer verwarming

profires

– moderne sfeerverwarming

De woonstijl van uw woning speelt een grote rol in uw keuze voor een kachel of haard. Een moderne woonstijl kenmerkt zich door strakke lijnen en heldere vormen. Deze elementen zorgen voor een rustige en frisse uitstraling. Voor ieder modern interieur is een passende ingebouwde haard, vrijhangende haard of vrijstaande kachel te vinden.

De moderne vrijstaande kachels zijn sfeervol en functioneel. Vrijstaande kachels met een strak design komen ook goed tot hun recht. Een vrijstaande kachel is een mooie blikvanger die weinig ruimte inneemt. 

In een modern interieur worden regelmatig inbouwhaarden en inzethaarden verwerkt. De vormgeving geeft ruimte en rust in de woonruimte.  Inbouwhaarden kunnen naar uw en onze ideeën en de technische mogelijkheden op maat worden geïnstalleerd. Een oude open haard kan goed worden vervangen door een moderne inzethaard.

Sfeerhaarden kunnen branden op gas, hout, pellets of elektriciteit. Design haarden geven uw woning niet alleen karakter, ze zijn ook praktisch als (extra) verwarming van uw kamer of woning.

vrijstaand

Moderne en stijlvolle kachels en haarden als vrij element in uw interieur

sfeervolle blikvangers

inspiratie

inbouw

Inbouwhaarden met een frisse, moderne, designer vormgeving.

Moderne designs

inspiratie

inzet

Strakke inzethaarden als nieuwe look van de bestaande haard.

moderne kwaliteit

inspiratie

outdoor

De toevoeging in de outdoor lifestyle op uw veranda of terras

outdoor lifestyle

inspiratie