profires partners
profires partners

profires

– professionals in vuur

Profires is een samenwerkingsverband van professionele specialisten in kachels, haarden en schouwen. De Profires partners hebben zelfstandige winkels en showrooms verdeeld over Nederland.

Iedere Profires specialist heeft gedegen vakkennis en veel ervaring in het realiseren van sfeerverwaming voor hout, gas, elektrisch en pellets toestellen. De samenwerking versterkt de creativiteit en kennis waardoor zij u nog beter kunnen adviseren.

Als erkend NHK-specialist, wordt de installatie en montage van de haard, kachel en rookkanaal uitstekend verzorgt.

De Profires partners bieden een breed assortiment aan haarden, kachels en schouwen van topmerken aan. Er zijn veel opties voor sfeerverwarming met o.a. vrijstaande kachels, liftdeurhaarden en gesloten gashaarden.

Heeft u interesse in een kachel, inbouw- of inzethaard? Voor iedere interieurstijl is een passende haard of kachel verkrijgbaar; van een klassieke kachel tot moderne design haard. De Profires partners adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden voor uw woning.

Bezoek vrijblijvend de showroom van één van de Profires partners in uw regio en laat u inspireren door de vele mogelijkheden.

Appelman Haarden Architectuur, opgericht in 1976, bedient Flevoland, Het Gooi, West-Friesland en Noord-Holland vanuit Almere. Vakbekwaam, persoonlijk en met passie.

Een flakkerend vlammenspel is een magisch verschijnsel dat blijft betoveren. Jos Harm BV omlijst dit sinds 1889 met een exclusieve uitstraling voor ieder interieur.

Ruim 38 jaar is het familiebedrijf Open Haarden Centrum (OHC) te vinden in Vlaardingen. Hun streven is om u onbezorgd te laten genieten van uw haard of kachel.

profires-partner-rian-roosendaal

Rian roosendaal

Roosendaal

Sinds 1998 heeft Rian Roosendaal een eigen showroom in Roosendaal, West-Brabant. Meedenken, meeleven en meehelpen: dat is de werkwijze van Rian Roosendaal in een notendop.

Het familiebedrijf Strating Open Haarden is ruim 40 jaar actief in Groningen, Drenthe en Friesland met als speerpunt warmte en gezelligheid bij de mensen thuis te brengen.

profires-partner-reijnhoudt-vanderzwet

Reijnhoudt & van der Zwet

Haarlem | Sassenheim

In de regio Haarlem en Sassenheim is Reijnhoudt & van der Zwet meer dan 45 jaar actief. Eén van hun specialiteit is het leveren van een totaaloplossing in uw woongedeelte.

profires-partner-kusk

Kusk haarden & kachels

Barneveld | Doorn

Opgericht in 2000, heeft Kusk alles in eigen beheer en onder één dak in Barneveld en Doorn. Hun streven is de klanten van A tot Z te bedienen.

Tibas richt zich op het efficiënt, plezierig en bewust stoken voor een warm (t)huis. Sinds 1973 brengt Tibas haarden & kachels sfeer en warmte in en rondom Gouda.